Lidt af hvert

Ride with Pride.

Hestebranchen er heldigvis mere tolerant omkring seksuel orientering end de fleste andre sportsgrene repræsenteret både i Danmark og andre steder i verden.

Og i forhold til at skulle opgive hvilket køn man identificerer sig med, kunne vi til, det nyligt afsluttede, OL i Tokyo erfare, at det kun er i ridesporten, man ikke behøver at oplyse det.

Det må være en befrielse for de enkelte mennesker – At få lov til at være som de er og føler. Og ikke mindst at få lov til at være i fred og koncentrere sig om sporten, i stedet for alt det, der er udenom og ikke burde være så interessant, at det skal trække overskrifter og tage fokus.

Flere af vores danske topryttere og andre omkring hestesporten, erklærer deres kærlighed frit og åbent. Det gør mig glad, og det giver håb for de mennesker, der lever i lande, hvor der ikke er samme frihed og tolerance i forhold til at kunne bekende sin seksualitet.

Det gør generelt en væsentlig forskel i vores sport, at alle er velkomne og kan deltage på samme niveau uden løftede øjenbryn eller fordømmelser, så længe hestene bliver behandlet godt.

Hestevelfærd og etik samler os i den fælles kærlighed til hestene, og overskygger alt andet.

Det er dejligt – Det skal hyldes – Det skal støttes!

Derfor har jeg i dag bestilt både paraplyer, vifter med mere i regnbuens farver.

Det er gode træningsredskaber til horsemanship-træning på banen, og så støtter jeg samtidig et kærligt formål.

So Ride with Pride.

 

 

fb-share-icon

Seminarieuddannet lærer i 1999. Stresskonsulent, Yoga- og Reformerpilatesinstruktør. Mor til 3 børn fra 1992, 1998, og 2001. Udvikler og ejer af Fit2Ride og RytterYoga®konceptet, hvorunder jeg har uddannet nye instruktører siden 2009 - samme år hvor min første bog "I balance på hesteryg- vejen til bedre præstationer udkom. Bogen blev til i samarbejde med human-, hestefysioterapeut og træner Claus Toftgaard. I 2014 udgav jeg Dvd´en "Fra træningslokale til hesteryg". I 2019 udkom Bogen RytterYoga. Tidligere aktiv konkurrencerytter på nationalt plan. Nu nydes ridningen primært som fritids rytter på vores egne Islandske heste her på Skovgaard. Får dog stadig jævnligt undervisning og deltager på kurser og deltager i småstævner fra tid til anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *