Horses,  Ryttertræning

Kan en stol forbedre din holdning?

OOOOH YES – Både til hverdag og hest. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Balimo Stolen – SÅ er det på tide, at du gør det.

Det er en helt genial stol, der har et 3-D bevægeligt sæde. Vores krop er også skabt til at kunne bevæge sig 3 dimensionelt. Det samme er hestens og ridningen ligeså. Derfor giver det mening at vi bruger den bevægelighed i dagligdagen og i ridningen.

Ellers gør vi både hverdagen og vores egen træning (med eller uden hest) måske også mere kompliceret end den behøver at være. Men hvad er det lige, den stol kan? Og hvad betyder Balimo og 3 D bevægelighed generelt?

BaLiMo står for Balance In Motion – Balance i bevægelse. Og det er jo lige præcis det, vi gerne skal være, når vi rider.

Balance i bevægelse.

Sammen med hesten – på ryggen af hesten – og i livet!

 

Når vi selv kommer i balance, er det også lettere at være i balance med hesten. Det gør ganske enkelt livet mere enkelt for begge parter. Det gør også livet mere let. Både i krop og sind.

Og alle kan opnå mere lethed. Det kræver bare, at vi er bevidste og afslappede omkring vores naturlige bevægelsesmønster. Jo mere vi stimulerer det naturlige – Jo mere glider det hele bedre og mere frit.

Man behøver blot at udnytte de enkle “redskaber”, vi allerede har til rådighed i kroppen.

Hvis vi optimerer vores åndedræt og den naturlige bevægelse vi blev født med, kan vi skabe mere  frihed til bindevæv og muskler i både vores egen og i hestens krop.

 

Det gøres bedst, hvis vi ikke hiver slider, presser i et træningscenter med maskiner og vægte, når vi ikke bare sidder stille på en stol eller hænger i en sofa.

Ingen tvivl om at det også påvirker vores heste, når vi kommer stive og anspændte ud i stalden efterfølgende. Det er mange heldigvis efterhånden bevidste om. Det er ikke kun hestene, der skal varmes op og skridtes af – Det skal vi også. Og det er nu engang lettest at starte med sig selv og give det gode videre til vores trofaste gangere.

 

Naturlig bevægelse

 

Naturlig bevægelse vil altid være det bedste for kroppen. Både vi og hestene er skabt til anden levevis, end den vi har i dag. Derfor er det vigtigt at få bevæget sig. Og det kan man på BalimoStolen – Ganske enkelt.

Den hjælper dig med at komme i naturlig bevægelse omkring bækken, lænd, ryg og nakke. På Balimo Stolen bliver du nødt til at bevæge dig. Det bevægelige sæde gør også at de stabiliserende muskler omkring rygsøjlen bliver aktiveret. Helt naturligt. Ret genialt. Derfor er der også patent på lige netop den grad af bevægelighed, der er i sædet. Det er skabt ud fra kroppens naturlige bevægelse og tyngdepunktet ligger i forlængelse af kroppens eget. Derfor er stolen genial både at sidde på, samtidig med at den kan bruges til træning af din ridning.

 

Prøv BalimoStolen……Og du vil blive overrasket til Hverdag og Hest.

 

Se mere på www.denintelligentekrop.dk eller på www.fit2ride.dk

 

 

 

 

fb-share-icon

Seminarieuddannet lærer i 1999. Stresskonsulent, Yoga- og Reformerpilatesinstruktør. Mor til 3 børn fra 1992, 1998, og 2001. Udvikler og ejer af Fit2Ride og RytterYoga®konceptet, hvorunder jeg har uddannet nye instruktører siden 2009 - samme år hvor min første bog "I balance på hesteryg- vejen til bedre præstationer udkom. Bogen blev til i samarbejde med human-, hestefysioterapeut og træner Claus Toftgaard. I 2014 udgav jeg Dvd´en "Fra træningslokale til hesteryg". I 2019 udkom Bogen RytterYoga. Tidligere aktiv konkurrencerytter på nationalt plan. Nu nydes ridningen primært som fritids rytter på vores egne Islandske heste her på Skovgaard. Får dog stadig jævnligt undervisning og deltager på kurser og deltager i småstævner fra tid til anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *