Rådgivning der rykker hos Brogaarden!

Rådgivning der rykker hos Brogaarden!

januar 3, 2019 0 Af info@fit2ride.dk

Heste, høns, katte, hunde, gnavere af enhver art…, ja og så også gadens løse fugle.

Uanset hvilke dyr du har forkærlighed for, er indehaver af, eller har besøg af i forhold til alverdens skønne levende væsener,

SÅ står Brogaarden ihvertfald altid parat med gode råd.

Deres rådgivning omkring både fodring og strøelse, har jeg derfor personligt benyttet mig af gennem mange mange år.

Meget kan vi læse på nettet, men der findes nu engang (ihvertfald i min optik) noget så godt som GOD personlig rådgivning.

Rådgivning der rykker!

Det er, når de råd man får i sidste ende også ender med at føre til et resultat.  Og især det med det personlige, det kan jeg altså godt lide. Det at der er et menneske bag.

Et menneske med en særdeles kompetent uddannelse, der interesserer sig for lige netop dine dyr og behov. Og tilmed husker at spørge ind til hvordan det går både med dyrene og dig, når du kommer igen for at købe mere eller andet foder og strøelse.

Der er ikke noget overladt til tilfældighederne, Du er ikke bare et nummer i køen eller en kunde der skal overståes. Hos Brogaarden bliver kunderne set. Jeg er så heldig at bo nær en af butikkerne, og det er særligt, at handle der. Mangler der noget eller er der noget man er i tvivl om, bliver det forsøgt løst med det samme.

Det er rart. I en tid hvor flere og flere butikker lukker p.gra. internethandel, kan jeg godt lide at bakke om de fysiske butikker. Handle lokalt og sætte ansigter på menneskene bag butikken.

Det er simpelthen rart, at komme ind i en forretning, der dufter af det de sælger. Primært godt og lækkert foder, men også dejlige lædervarer mv.

Du kan have dit dyr med i butikken.

 

Det er hyggeligt, at man kan have sin hund med i butikken. Andre dyr er også velkomne, og selvfølgelig skal man lige have styr på sit/sine dyr, hvis der lige sker et lille uheld.

Men at der netop også er plads til at de løse fugle kan komme på besøg fra tid til anden i den åbne del af butikken, det skaber også hygge.

Der hvor der måske er smuttet nogle korn eller frø ud af en sæk eller to.

Det er også muligt bare hilse på ekspedientens egen hund, der måske er med på arbejde netop den dag, hvor du lige kigger forbi.

Med andre ord, så elsker jeg bare at handle hos Brogaarden af samme årsag.

De har andet end foder. De har indsigt og indlevelse.

Der er tænkt over tingene til dyrene og os der elsker dyr. Og det uanset om det er heste-, hunde-, katte-, hønse- eller ejere af andre dyr, eller bare os der elsker dyr i det hele taget.

Der er noget der kan bruges for alle dyreelskere.

Der er hverken for lidt eller for meget.

Det er lige tilpas – og ellers kan man spørge. Det meste kan skaffes.

Brogaarden vil til enhver tid være min foretrukne forretning

SÅ hvis du ikke har prøvet at handle hos Brogaarden endnu, så vil jeg opfordre dig til at prøve.

De har et rigtig godt nyhedsbrev og har skrevet en ualmindelig god bog om fodring af heste.

Den store foderbog af dyrlæge Nanna Luthersson.

Den har været på min hylde i mange år! Og den er helt uundværlig for enhver hesteejer.

Mange hilsner til jer læsere og jeres skønne dyr…tamme som “vilde” ;o)

Søs